Bezwaar tegen Geingebied als heliplatfom -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Bezwaar tegen Geingebied als heliplatfom

5 mei 2017

Onlangs heeft de provincie Utrecht aan een landelijk opererende onderneming (HeliFlight Holland BV) toestemming verleend om een locatie aan het Gein te gebruiken als opstijg- en landingslocatie voor pretvluchten met een helicopter.  Het gaat in deze ontheffing om 50 vluchten verspreid over 12 dagen per jaar.

Spaar het Gein vindt het onbegrijpelijk dat de provincie die toestemming heeft gegeven en heeft daartegen op 5 mei 2017 een  bezwaarschrift ingediend.  Het plezier van enkelen weegt niet op tegen de last die bewoners, recreanten en vogels daarvan ondervinden.

Op 8 juni 2017 vindt de hoorzitting plaats in het provinciehuis.

We houden u op de hoogte.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...