Update werkzaamheden Geinbrug Driemond -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Update werkzaamheden Geinbrug Driemond

19 april 2017

De provincie Noord-Holland heeft tijdens een inloopavond op 19 april 2017 in Driemond nadere informatie verstrekt over de de werkzaamheden aan de Geinbrug bij Driemond.

In een Informatieblad (uitgave april, nr. 3) kon u al veel te weten komen over de werkzaamheden (wanneer vinden de werkzaamheden plaats? wie ondervindt hinder? wat zijn de oplossingen? waar kunt u vragen kwijt?).

Tijdens de informatieavond op 19 april 2017 werd nadere toelichting op de planning van de werkzaamheden gegeven en werd nader ingegaan op de – best ingewikkelde – verkeersafwikkeling. Onder meer werd aangegeven (zie foto) dat Gein Noord en Gein Zuid niet als omleidingsroute mochten worden gebruikt, maar alleen toegankelijk zouden worden voor aanwonenden (bestemmingsverkeer). De werkzaamheden starten direct ná Pinksteren. De informatie vindt u ook in een nieuw Informatieblad (uitgave april, nr. 4).

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...