Komst windmolens en zonnevelden? -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Komst windmolens en zonnevelden?

7 januari 2019

Op 5 februari 2019 gaat de gemeente met u in gesprek over de consequenties van het in 2017 genomen besluit om in 2040 klimaatneutraal te zijn. Een van de consequenties is dat er in de gemeente grote windmolens en zonnevelden moeten komen. Dit staat in een >> bewonersbrief << die onder de inwoners wordt verspreid.

“We willen met alle landeigenaren en inwoners kijken onder welke voorwaarden locaties in aanmerking zouden kunnen komen voor windenergie en zonneparken. De keuze van de zoekgebieden komt in maart en april aan de orde.”

De bijeenkomst vindt plaats om 19.30 uur “Onder de Hanebalken” boven Café De Eendracht.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...