Werkzaamheden Geinbrug bij Driemond -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Werkzaamheden Geinbrug bij Driemond

12 maart 2017

Afsluiting doorgaand verkeer Gein Noord en Zuid bij Driemond

Omdat de Geinbrug (N236) bij Driemond in zeer slechte staat is, wordt hij deze zomer vervangen. Vanaf maandag 13 maart starten de voorbereidende werkzaamheden met het verleggen van een groot aantal kabels en leidingen. Om deze werkzaamheden uit te kunnen voeren, worden Gein Noord en Gein Zuid achtereenvolgens ieder een week afgesloten voor doorgaand verkeer.

Bestemmingsverkeer, fietsers en voetgangers worden tijdens de afsluitingen langs de werkzaamheden geleid.  Het overige verkeer wordt met gele borden omgeleid.

  • Gein Noord is van maandag 13 maart tot en met vrijdag 17 maart dagelijks tussen 07.00 uur en 19.00 uur afgesloten. Doorgaand verkeer van en naar Abcoude wordt dan via Gein Zuid geleid.
  • Gein Zuid is van maandag 20 maart tot en met vrijdag 24 maart dagelijks tussen 07.00 uur en 19.00 uur afgesloten. Doorgaand verkeer wordt dan via Gein Noord geleid.

In de zomermaanden (juni-augustus 2017) wordt de brug volgens een Informatieblad N236-Geinbrug vervangen. Daar zullen we in het Gein ook e.e.a. van merken. In mei volgt een voorlichtingsavond.

 

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...