Met blijdschap geven wij kennis...... -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Met blijdschap geven wij kennis……

13 februari 2017

… van de plaatsing op 9 februari 2017 van een nieuwe ooievaarspaal op de batterij aan Gein Noord (zie op de foto rechts). De paal konden we aanschaffen dankzij de vrijwilligersprijs die de vereniging Spaar het Gein enkele jaren geleden toegekend kreeg van de gemeente De Ronde Venen. Voor de plaatsing kregen we toestemming van Natuurmonumenten, eigenaar van de batterij. Spaar het Gein-lid en ecoloog Jan Beekman heeft geadviseerd over de locatie. We hopen dit voorjaar al te kunnen genieten van nieuwe bewoners. Tot dat moment genieten van een winters Gein!

Eric de Leeuw, Jan Beekman en twee medewerkers van Natuurmonumenten markeren de plaats waar de paal moet komen.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...