Bestuursmededelingen -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Bestuursmededelingen

18 juli 2023

Op 17 juli 2023 zijn de contributiebrieven 2023 naar de leden gemaild. Tot nu toe werden deze altijd per post verzonden. Met het mailsysteem kan het bestuur u voortaan ook gemakkelijker bereiken met Nieuwsmail.

Daarnaast geeft de vereniging de fraaie papieren Nieuwsbrieven uit. De redactie, al vele jaren gevormd door Gay Jannette Walen en Tjebbe de Boer, is op zoek naar opvolgers. Heeft u interesse? Maak dat dan kenbaar aan secretaris Eric de Leeuw (secretaris@spaarhetgein.nl).

In de contributiebrief is ook de Algemene Ledenvergadering op woensdag 27 september 2023 aangekondigd. Vanwege uiteenlopende vakanties was een vergadering vóór de vakantie niet mogelijk. De uitnodiging voor de vergadering zal begin september 2023 worden verzonden. Het financiële verslag 2022 en de begroting voor 2023 kunt u >>>hier<<< alvast downloaden.

Heeft u een vraag voor een van de bestuursleden? De contactgegevens van alle bestuursleden vindt u >>>hier<<<.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...