Commentaar bij Volkskrant-artikel 25 september 2020 -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Commentaar bij Volkskrant-artikel 25 september 2020

25 september 2020

“Harde strijd om de molens” kopt de Volkskrant in een artikel over de discussie die in Abcoude wordt gevoerd over plaatsing van grote windturbines in het Geingebied. De discussie zou het dorp splijten en “soms ontaarden in gescheld, verwijten en verdachtmakingen”.

Dit is niet zoals Spaar het Gein het ziet en zeker niet zoals Spaar het Gein het wil zien. Spaar het Gein zou graag zien dat het Geingebied wordt uitgesloten als zoekgebied voor grote windturbines. Liever vandaag dan morgen. Niet iedereen denkt daar hetzelfde over. Dat mag, en discussie kan leiden tot beter inzicht. Die discussie kan en zal soms verhit worden gevoerd, maar mag nooit persoonlijk worden. We hebben in Nederland democratisch gelegitimeerde organen die besluiten nemen. Spaar het Gein richt zich steevast tot die organen, niet tegen burgers.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...