Jaarvergadering 14 juni 2017 over natuurverbinding met Nigtevecht -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Jaarvergadering 14 juni 2017 over natuurverbinding met Nigtevecht

2 juni 2017

Op woensdagavond 14 juni 2017 houdt Spaar het Gein haar jaarvergadering Onder de Hanebalken boven Café De Eendracht. Het verslag van de vorige vergadering (26 oktober 2016) kunt u hier downloaden.

Om 20.00 uur begint het algemeen deel van de vergadering. Daarin wordt onder meer het financieel verslag over 2016 en de begroting voor 2017 behandeld. Na de pauze (van 21.00 uur tot 21.15) begint het themadeel, dat dit keer gewijd is aan de nieuwe natuurverbinding bij de fietsbrug Nigtevecht.

Uit de uitnodiging, met daarin de agenda van de vergadering:

“Nieuwe kwaliteiten tussen het Gein en de Vecht
Nut en noodzaak van natuurverbindingen

Er wordt druk gebouwd aan de nieuwe fietsbrug over het Amsterdam Rijnkanaal. We zijn benieuwd wat dit aan extra fietsverkeer gaat opleveren. Even nieuwsgierig zijn we naar het toekomstig gebruik van de gelijktijdig aangelegde natuurverbinding. Dieren kunnen door de kanaaloevers, die aangepast worden, zwemmend het kanaal oversteken. Dit maakt de uitwisseling van fauna tussen de natuurgebieden mogelijk en versterkt de natuur. Wat zijn de verwachtingen van de bedenkers van de verbinding en waarop zijn deze gebaseerd? Mascha Visser, landschapsarchitect bij Bureau Waardenburg te Culemborg en betrokken bij het project, is bereid gevonden ons hierover met behulp van een beeldpresentatie te informeren.”

Komt u ook?

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...