Bestuurswisselingen -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Bestuurswisselingen

10 maart 2016

Raymond Dommanschet en Sietske Bierens hebben tijdens de bestuursvergadering van 10 maart 2016 te kennen gegeven uit het bestuur terug te willen treden. Raymond blijft wel voor twee onderwerpen (omgeving aquaduct en de afronding van de dijkverbetering) inzetbaar en actief voor de vereniging.

Het bestuur is hen zeer erkentelijk voor hun inspanningen!

Geinbewoner Eric de Leeuw is bereid gevonden toe te treden tot het bestuur, als de eerstvolgende ledenvergadering dat bekrachtigt. Tot die tijd verricht hij, net als Gerbrand Schuurman, alvast de nodige activiteiten.

De huidige samenstelling vindt u hier.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...