Grote reconstructie kruispunt Driemond lijkt van de baan -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Grote reconstructie kruispunt Driemond lijkt van de baan

18 december 2015

Na het negatieve advies van de Amsterdamse schoonheidscommissie moest de provincie terug naar de tekentafel.

Nu heeft de provincie officieus (officiële berichtgeving volgt nog) laten weten dat er geen grote reconstructie komt. De huidige situatie (met drie T-sprongen) blijft in stand. Mogelijk is tijdsdruk daar mede debet aan.

In eerste instantie wilde de provincie de beide Geindijken vóór de provinciale weg samenvoegen zodat er één kruispunt kon worden gecreëerd. Spaar het Gein heeft steeds gewezen op de grote impact van  een dergelijke ingreep op de omgeving.

Welke aanpassingen er zullen komen (mogelijk meer ruimte voor overstekende fietsers, een nieuwe duiker) is nog niet duidelijk. Spaar het Gein zal het blijven volgen, opletten dat de doorvaarthoogte niet te groot wordt, dat er geen verkeersaantrekkende borden komen, e.d.

Ook dit project gaat dus weer de goede kant op!

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...