Jaarvergadering op woensdag 10 juni 2015: afscheid van Tjebbe de Boer en Arnold van de Klundert -
Vorige
SLUITEN
Volgende

Jaarvergadering op woensdag 10 juni 2015: afscheid van Tjebbe de Boer en Arnold van de Klundert

15 april 2015

Deze vergadering wordt gehouden vanaf 20.00 uur in de schuur bij Tom Snoek (Gein Zuid 28), melkveehouder en bestuurslid. Vanaf 19.00 uur bent u welkom, liefst per fiets. De agenda vindt u hier. Lees daarin onder meer dat het bestuur afscheid gaat nemen van Tjebbe de Boer en Arnold van de Klundert, twee leden van (bijna) het eerste uur. Raymond Dommanschet wordt voorgedragen als nieuw bestuurslid. Het verslag van de ALV van 15 mei 2014 vindt u hier.
Het financiële jaarverslag 2014 en de begroting 2015 vindt u hier.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...