HeliFlight berust in gemeentelijk vliegverbod -
Vorige
SLUITEN
Volgende

HeliFlight berust in gemeentelijk vliegverbod

13 oktober 2018

Op 11 oktober 2018 verstreek de beroepstermijn tegen het in bezwaar gehandhaafde, aan helikopteronderneming HeliFlight Holland BV opgelegde  gemeentelijke verbod om gebruik te maken van de provinciale ontheffing om vanaf een locatie op Gein Zuid pretvluchten te houden. HeliFlight heeft geen gebruik gemaakt van de beroepsmogelijkheid.

Op 30 augustus 2018 verklaarde B&W van De Ronde Venen het bezwaar ongegrond, conform een advies van de gemeentelijke bezwaarschriftencommissie. Besluit en advies kunt u hier downloaden. B&W zien geen reden deze activiteit, die niet past in de volgens het bestemmingsplan toegestane activiteiten, toe te staan.

We hopen dat HeliFlight er inmiddels van doordrongen is dat het hele Gein ongeschikt is om te dienen als start- en landingslocatie voor pretvluchten naar Amsterdam. Amsterdam zit daar zelf ook niet op te wachten.

Geef een reactie

Uw Terugkoppeling is waardevol voor ons. Uw email word niet gepubliceerd.

Even wachten aub...